Reparatie koffiemachines

 

Neem snel contact op!

 

 

Koffiezetapparaat kapot?

Wanneer uw koffiemachine kapot is, wilt u graag een spoedige en goede koffiemachine reparatie in Nederland. Daar schakelt u dan het beste Koffiesnel voor in. Wij zijn er voor al uw reparaties, onderhoud en aankopen van uw koffiemachines. Onze servicemonteur voor koffieautomaten staat binnen 24 uur voor u klaar!

 

 

Home » Reparatie koffiemachines

Voor reparatie aan koffiemachines (Pistonmachines, en Schaerer en Egro volautomaten) kunt u terecht bij KoffieSnel.nl Espressoservice. Ons team van vijf goed opgeleide monteurs staat voor u klaar. Het oplossen van storingen en verrichten van onderhoudswerkzaamheden doen wij snel en vakkundig. Wij werken door het hele land en zijn snel bij u ter plaatse.

Reparatie van uw koffiemachines: service binnen 24 uur

KoffieSnel.nl Espressoservice staat voor u klaar op de volgende manieren. Naast reparatie en onderhoud van koffiemachines geven wij u een open en eerlijk advies over uw apparatuur. Wilt u toch een nieuw koffiezetapparaat kopen dan hebben wij een breed aanbod nieuwe en gebruikte machines waar u een keuze uit kunt maken. In geval van storing bieden wij service binnen 24 uur. Vaak kan uw machine nog dezelfde dag worden gemaakt. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van levering tegen sterk concurrerende prijzen en staan wij ook in de weekenden voor u klaar.

Een onderhoudscontract afsluiten bij een vertrouwde partner

Naast reparatie van koffiemachines zijn wij ook uw vertrouwde partner als het gaat om het onderhouden van uw pistonmachine, Egro en/of Schaerer volautomaten. Via onze website kunt u onze contracten bekijken, waar u de keuze heeft uit:

  • All-in
  • Strandcontract
  • Standaard
  • Standaard Plus (+)

Onderhoud en reparatie van koffiemachines wordt altijd in overleg met u geregeld. Daarnaast bieden wij u een leentoestel, mochten er calamiteiten plaatsvinden. Wij gaan nog een stapje verder om u te verzekeren van een dagelijks vers kopje koffie. Zo helpen wij u graag bij het vinden van de juiste waterhardheid. Door een goede waterontharder te gebruiken die de kalkafzetting beperkt, bent u verzekerd van een heerlijke koffiesmaak en goede crèmelaag met als bijkomend voordeel: lagere onderhoudskosten en een langere levensduur van uw machine.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!