Reinigingsmiddel Espressomachine

 

Neem snel contact op!

 

 

Koffiezetapparaat kapot?

Wanneer uw koffiemachine kapot is, wilt u graag een spoedige en goede koffiemachine reparatie in Nederland. Daar schakelt u dan het beste Koffiesnel voor in. Wij zijn er voor al uw reparaties, onderhoud en aankopen van uw koffiemachines. Onze servicemonteur voor koffieautomaten staat binnen 24 uur voor u klaar!

 

 

Home » Reinigingsmiddel Espressomachine

KoffieSnel Espressoservice levert tegen concurrerende prijzen het reinigingsmiddel dat u nodig heeft voor uw espressomachine. Ons bedrijf is opgericht in 2004. Met ons team van vijf goed opgeleide monteurs zijn wij dagelijks onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst. Wij verrichten onderhoudswerkzaamheden door heel het land. Ook het snel en vakkundig verhelpen van storingen is bij ons in vertrouwde handen.

Reinigingsmiddel voor uw espressomachine en koffiemachine: een ruime keuze

Reinigingsmiddel voor uw espressomachine of uw koffiemachine schaft u bij ons aan. Wij garanderen dat onze reinigingsmiddelen geschikt en veilig te gebruiken voor alle type koffiesystemen. Maak uw keuze uit onder meer:

  • Cappuccino Reiniger 1 liter: €15,08
  • Reinigingstablet 60 stuks: €17,35
  • Speciaal reiniger poeder: €15,35

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten á € 7,50.

Het juist onderhouden van uw espresso- en koffiemachine

KoffieSnel.nl Espressoservice levert meer dan reinigingsmiddel voor een espressomachine en reinigingsmiddel voor een koffiemachine. Zo zijn wij ook uw vertrouwde adres voor gedegen reparatie en onderhoud. Storingen kunnen wij vaak op dezelfde dag nog verhelpen. Wij leveren service binnen 24 uur en leveren tegen scherpe prijzen. Ook in het weekend zijn wij u graag van dienst. Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte machines? Bovendien geven wij u open en eerlijk advies over uw apparatuur.

U kunt ook bij ons terecht voor het afsluiten van een onderhoudscontract:

Reinigingsmiddel voor uw koffie- of espressomachine is slechts het begin van een dagelijks lekker kopje koffie. U kunt bij ons ook diverse onderhoudscontracten afsluiten voor uw pistonmachine/Schaerer TWIN 500, en of Egro volautomaten. Maak uw keuze uit onder meer:

  • Standaard
  • Standaard Plus (+)
  • All-in
  • Strandcontract met winterberging

Wij regelen het onderhoud altijd in overleg met u. Mochten er calamiteiten plaatsvinden, dan zorgen wij voor een leentoestel, zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten. Bovendien helpen wij u graag bij het vinden van de juiste waterhardheid. Dit is van belang voor de koffiesmaak, maar ook voor een goede crèmelaag. U heeft hier enkel een goede waterontharder voor nodig, die de kalkafzetting beperkt. Het voordeel hiervan is dat de onderhoudskosten afnemen en dat de levensduur van uw machine wordt verlengd.

Meer weten over onze producten en onze service

Als u graag meer informatie wenst over de aanschaf van reinigingsmiddel voor uw espressomachine en reinigingsmiddel voor uw koffiemachine dan staan wij u graag te woord. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 0167 53 67 44. Ook voor meer informatie over onze reparatie- en onderhoudsservice kunt u vrijblijvend contact opnemen. Via onze website kunt u eens kijken naar onze onderhoudscontracten, waarbij u ervan verzekerd bent dat uw pistonmachine of diverse Schaerers, Egro volautomaten in geval van storing, binnen 24 uur wordt behandeld.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!