Pistonmachine Rotterdam

 

Neem snel contact op!

 

 

Koffiezetapparaat kapot?

Wanneer uw koffiemachine kapot is, wilt u graag een spoedige en goede koffiemachine reparatie in Nederland. Daar schakelt u dan het beste Koffiesnel voor in. Wij zijn er voor al uw reparaties, onderhoud en aankopen van uw koffiemachines. Onze servicemonteur voor koffieautomaten staat binnen 24 uur voor u klaar!

 

 

Home » Pistonmachine Rotterdam

Heeft u een pistonmachine in uw keuken te Rotterdam staan en geeft deze een storing aan? Reken dan op de vakkundigheid van de monteurs van KoffieSnel.nl Espressoservice. Sinds onze oprichting in 2004 hebben wij zeer veel kennis en ervaring met de koffiebranche opgedaan, waardoor wij nu in staat zijn om iedere reparatie en ieder onderhoud aan een koffiemachine uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in volautomaten van merken als Schaerer en Egro en alle merken pistonmachines.

Storing aan pistonmachine in Rotterdam? Binnen 24 uur opgelost

Heeft u een storing aan uw pistonmachine in Rotterdam? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze binnen 24 uur is opgelost, mits u natuurlijk KoffieSnel.nl Espressoservice inschakelt. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze klanten klaar. U kunt bij ons verschillende onderhoudscontracten afsluiten, wat heel voordelig is. Treedt er in het weekend of tijdens de feestdagen een storing op? Dan betaalt u geen of een gereduceerd weekend-/feestdagentoeslag. Dit is afhankelijk van het type contract dat u bij ons afgesloten heeft. Bovendien zijn de machineonderdelen van uw koffieapparaat altijd op voorraad zodat kapotte onderdelen snel vervangen kunnen worden. Ook stellen wij in het geval van een calamiteit een leenmachine ter beschikking. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u niet zonder koffie komt te zitten.

Ook installatie waterontharder

Heeft u in uw horecaonderneming te Rotterdam een pistonmachine staan en wilt u dat deze nog lang meegaat? Kies er dan voor om door een monteur van KoffieSnel.nl Espressoservice een waterontharder te laten installeren. Uw machine gaat daardoor niet alleen langer mee, maar produceert ook lekkerdere koffie. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Bel dan gerust even naar 0167 53 67 44.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!