Onderhoud aan uw pistonmachine

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Home » Onderhoud pistonmachine

U laat onderhoud aan uw pistonmachine uiteraard uitvoeren door het vakkundige en ervaren team van KoffieSnel.nl Espressoservice uit Kruisland, nabij Roosendaal. Verras uzelf door onze kwalitatief hoogstaande producten en uitstekende service.

Professioneel onderhoud aan uw pistonmachine

De smaak van een kop espresso is heerlijk. U gebruikt de machine dan ook intensief, waardoor deze na verloop van tijd een onderhoudsbeurt kan gebruiken. Onze monteurs staan te allen tijde voor u klaar om uw pistonmachine te voorzien van onderhoud of een benodigde reparatie. U rekent bij ons altijd op een snelle service: wij staan binnen 24 uur bij u op de stoep en repareren uw apparaat vaak direct.

Sluit een contract af en bespaar op het onderhoud

Wij bieden voor professioneel onderhoud aan uw pistonmachine diverse contracten aan, u heeft de keuze uit:

  • Standaard
  • Standaard-plus
  • All-in onderhoudscontract

Het afsluiten van een onderhoudscontract is de eerste stap. De datum en tijdstip waarop het onderhoud wordt uitgevoerd bepalen wij vervolgens in overleg met u.

Laat regelmatig onderhoud uitvoeren en zet altijd kwalitatieve koffie

Wanneer u wilt genieten van een heerlijk kopje verse koffie is regelmatig onderhoud aan uw pistonmachine van belang. Dit is echter maar het begin, de waterhardheid is namelijk ook bepalend voor de smaak en de crème laag van uw koffie. Een goede waterontharder verlengt de levensduur van uw machine, zorgt dat de onderhoudskosten omlaag gaan en geeft lekkerdere koffie. Tel uit uw winst. Wilt u meer weten over het onderhoud van uw pistonmachine? Neem contact met ons op door te bellen naar 0167 53 67 44.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!