Onderhoud aan uw espressomachine in Amsterdam

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Home » Onderhoud espressomachine Amsterdam

Voor regelmatig onderhoud aan uw espressomachine op locatie, bijvoorbeeld bij u in Amsterdam, maakt u gebruik van de expertise van KoffieSnel.nl Espressoservice. Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 2004 zijn wij uitgegroeid tot een team van vijf goed opgeleide monteurs. Onze monteurs verrichten onderhoudswerkzaamheden door heel het land, bijvoorbeeld het onderhoud aan uw espressomachine in Amsterdam. Ook storingen worden door ons snel en vakkundig verholpen zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten.

Schakel ons in voor het onderhoud aan de espressomachine bij u in Amsterdam

Onderhoud van uw espressomachine in Amsterdam heeft alleen zin wanneer dit uitgevoerd wordt door een expert. Wij zijn u dan ook zeer graag van dienst met vakkundig advies, onderhoud en reparaties aan uw espressomachine in Amsterdam, maar ook bij de aanschaf van een nieuwe espressomachine. Uw huidige machine, maar ook een nieuwe verdient regelmatig onderhoud. Via onze website kunt u onze onderhoudscontracten bekijken, waar u de keuze heeft uit:

  • Standaard
  • Standaard-plus
  • All-in onderhoudscontract

Niet alleen gedegen onderhoud en een goede espressomachine verzekeren u van een dagelijks vers kopje koffie. De juiste waterhardheid is ook van belang. Hiervoor heeft u enkel een waterontharder nodig. Een waterontharder zorgt ervoor dat de kalkafzetting beperkt is, dit zorgt voor een langere levensduur van uw machine en minder onderhoudskosten.

Het juiste onderhoud voor uw espressomachine in Amsterdam

Niets gaat boven de sterke kop espresso die uw espressomachine voor u maakt. Is de koffie de laatste tijd echter wat minder lekker en vermoedt u dat er onderhoud aan uw espressomachine nodig is? KoffieSnel.nl Espressoservice in Kruisland, nabij Roosendaal, staat voor u klaar met:

  • Reparatie en onderhoud
  • Service binnen 24 uur, waarbij wij de storing vaak op dezelfde dag verhelpen
  • Levering tegen sterk concurrerende prijzen
  • Onderhoud altijd in overleg met u
  • Een leenmachine, zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten

Bovendien staan wij ook in de weekenden voor u klaar en geven wij u open en eerlijk advies over uw apparatuur. Als u toch een nieuw koffiezetapparaat overweegt heeft u bij ons keuze uit nieuwe en gebruikte machines.

Kom meer te weten over ons bedrijf en onze dienstverlening

Neem voor meer informatie over onze reparatie- en onderhoudsservice in Amsterdam voor uw espressomachine gerust contact met ons op door te bellen naar 0167 53 67 44. Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw espresso pistonmachine in geval van storing, binnen 24 uur wordt behandeld? Oriënteer u dan eens via onze website op onze onderhoudscontracten.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!