Espressomachine voor professioneel gebruik in Amsterdam

 

Neem snel contact op!

Op zoek naar een espressomonteur in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een ervaren espressomonteur in de regio Amsterdam? De ervaren monteurs van KoffieSnel.nl Espressoservice uit Kruisland, nabij Roosendaal, komen graag bij u langs. Wij staan binnen 24 uur na uw aanvraag bij u op de stoep, om direct het defect aan uw espressomachine vast te stellen en te repareren. De snelle service van onze espressomonteur garandeert dat u snel weer geniet van een heerlijke kop koffie bij u in Amsterdam.

Home » Espressomachine professioneel

Wilt u uw espressomachine van professioneel onderhoud voorzien bij u op locatie in Amsterdam? Of heeft deze een defect en dient het probleem zo snel mogelijk opgelost te worden? Neem dan contact op met KoffieSnel.nl Espressoservice uit Kruisland, in de buurt van Roosendaal. Onze vakkundige monteurs weten iedere storing binnen 24 uur op te lossen en kunnen in samenspraak met u uw machine van een deskundig onderhoud voorzien.

Espressomachine voor professioneel gebruik in Amsterdam gaat langer mee met waterontharder

Heeft u op uw kantoor in Amsterdam een espressomachine voor professioneel gebruik? Deze gaat langer mee wanneer u een waterontharder laat installeren door een monteur van KoffieSnel.nl Espressoservice. U voorkomt hiermee namelijk kalkafzetting in de boilers en ventielen en dat merkt u natuurlijk ook in uw onderhoudskosten. Bovendien gaat de kwaliteit van uw koffie erop vooruit. Wij maken alleen gebruik van het beste reinigingsmiddel voor uw espressomachine.

Sluit een contract af en kom nooit meer zonder koffie te zitten

Wilt u onze monteurs inschakelen voor onderhoud? Dan kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten. Het afsluiten van een onderhoudscontract voor het professioneel onderhouden van uw espressomachine in Amsterdam brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo hebben wij de onderdelen van uw koffieautomaat altijd op voorraad, zodat een kapot onderdeel snel vervangen kan worden. Ook hebben wij een leenmachine ter beschikking wanneer een calamiteit zich voordoet en kunt u een gereviseerde koffiemachine kopen.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan indien u meer informatie wilt over de kosten die het afsluiten van een onderhoudscontract met zich meebrengen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0167 53 67 44. Wij zijn u graag van dienst wanneer uw espressomachine in Amsterdam of elders in Nederland professioneel onderhoud of een deskundige reparatie nodig heeft.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!